Acasă fotbalul european Șansa de a pune capăt anilor sterpi trage Anglia pentru Liga Națiunilor

Șansa de a pune capăt anilor sterpi trage Anglia pentru Liga Națiunilor

0

Șansa de a pune capăt anilor sterpi trage Anglia pentru Liga NațiunilorNici măcar cei mai pasionați suporteri ai Angliei nu ar sugera că câștigarea finalelor Ligii Națiunilor din această săptămână s-ar compara cu un triumf al Cupei Mondiale, dar după agitația de anul trecut, oamenii lui Gareth Southgate urmăresc acum cel mai nou trofeu al fotbalului.

Cursa Angliei către semifinalele din Rusia și-a relansat fanii cu echipa națională, iar câștigurile asupra Croației și Spaniei din faza grupelor Ligii Națiunilor au arătat progrese suplimentare.Aceștia au câștigat de asemenea locul de partea Southgate în finală a competiției, unde se vor lupta joi cu Olanda în Guimaraes, cu un loc în finala de duminică împotriva

Portugaliei sau Elveției.

Faptul că Anglia nu a câștigat nimic la nivel înalt de la triumful de la Cupa Mondială solitară din 1966 dă echipei Southgate sentimentul că un triumf va face un semn.

„Este încă o șansă de a câștiga un trofeu într-o cămașă englezească, și 1966 a fost cu mult timp în urmă”, a declarat căpitanul Harry Kane.

„Vom încerca să profităm din plin. Cu toții vrem să câștigăm trofee și să avem experiența de a împărtăși asta cu grupul și fanii, așa că e un stimulent uriaș. „

„Fanii vor ieși în număr mare și sperăm că vor face parte din istorie”, a adăugat înaintașul.

Kane s-a întors după o pauză de șapte săptămâni în înfrângerea cu 2-0 a lui Tottenham la Liverpool în finala Ligii Campionilor de sâmbătă de la Madrid, arătând într-un fel mai puțin ascuțit.

Echipa Southgate are alți trei jucători ai echipei Spurs în Eric Dier, Danny Rose și Dele Alli, în timp ce Jordan Henderson, Trent Alexander-Arnold și Joe Gomez au făcut parte din echipa câștigătoare a echipei Liverpool.

Dar Kane spune că nu va fi nici o mahmureala de la acel concurs odată ce jucătorii se pregătesc împreună.

„Când am venit aici toată lumea e pe deplin concentrat pe aici.

Nu trebuie să vorbești cu oamenii despre trecerea de la club de fotbal. Toată lumea o face în mod natural și cred că faptul că ne-am jucat unul cu altul în cluburi și în țările mai tinere din Anglia (înseamnă) suntem cu toții buni prieteni”, a afirmat el."Când am venit aici toată lumea e pe deplin concentrat pe aici.

„Fie că sunteți la Spurs sau (Manchester) City sau Liverpool, ne-am cunoscut reciproc suficient de mult încât am devenit colegi.”

În timp ce mai multe jocuri la sfârșitul unui sezon lung, greu ar putea vedea unele picioare obosite în acțiune, apărătorul Michael Keane crede că șansa de argintărie face sigur motivația va fi mare.

„E o emoție imensă. Este prima dată când finalele Ligii Națiunilor se întâmplă și ar fi grozav să fie prima echipă care câștigă asta.

Știm că va fi greu, dar avem credința în noi și în toți ceilalți din echipă că suntem destul de buni să câștigăm”, a spus el.

Olanda, cu toate acestea, oferind Champions League final man-of-the-match Virgil van Dijk și un grup interesant de jucători de la Ajax Amsterdam, va oferi un test sever pentru Anglia, în ciuda faptului că a ratat pe calificare pentru Rusia.

„Olandezii au urcat câteva trepte de viteză din ultimii doi ani, astfel încât să știm că au unii jucători de top și va fi greu”, a declarat Keane.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here